Jan Kristian Mardal starter som ny salgsdirektør i Entro

Dato February 2nd, 2024
Entro, Norges største frittstående energirådgiverselskap, ønsker Jan Kristian Mardal velkommen som selskapets nye salgsdirektør.

Jan Kristian Mardal starter som ny salgsdirektør i Entro

Entro, Norges største frittstående energirådgiverselskap, ønsker Jan Kristian Mardal velkommen som selskapets nye salgsdirektør.

Jan Kristian Mardal kommer fra stillingen som avdelingsleder i Bravida Energy Management, hvor han har ledet den nasjonale nysatsningen på energieffektivisering av næringsbygg.

«Jan Kristian har en formidabel bakgrunn innen energieffektivisering og bærekraft og god kompetanse på framtidas rammebetingelser for eiendomssektoren. Han passer godt inn i Entros videre vekst og vårt primære formål som er å øke konkurranseevnen og bærekraften til våre kunders virksomheter.» uttaler adm.dir. i Entro, Ove Sotberg.

Mardal ser frem til å ta fatt på sin nye rolle i Entro.

"Jeg har fulgt med på Entro over tid, siden selskapet er kjent for sitt omfattende fagmiljø og sin pionerrolle innen energieffektivisering," sier Mardal. "Det er veldig inspirerende å nå få muligheten til å jobbe med et femtitalls dyktige energirådgivere i ryggen, og bidra til å redusere energikostnader og klimagassutslipp for mange av Norges største, mellomstore og små eiendomsselskaper."

Entro er på vei inn i en ny æra med økende fokus på bærekraft og energieffektivisering i byggsektoren. "Energieffektivisering av bygg er en betydelig og særdeles viktig løsning for det grønne skiftet, en løsning som ikke skaper motstand i befolkningen, men som er til glede for alle," påpeker Mardal.

"I motsetning til de fleste klimatiltak, er energieffektivisering av næringsbygg vinn-vinn-vinn for både klima, miljø og økonomi, og bør være en no-brainer for byggeiere og myndigheter. Med EUs taksonomi på trappene i 2025, og implementering av EU-forskrifter i norsk lovgivning, så vil eiendomsbransjen måtte ta grep for å forbedre byggenes energimerker, gjøre energikartlegginger og utføre energitiltak, for å tilfredsstille myndighetskrav, og for å få de mest konkurransedyktige finansieringsbetingelsene fra bankene. Energieffektivisering av bygg er konkurransekraft."

Mardal ser spesielt frem til å navigere i de kommende utfordringene og mulighetene.

"Jeg ser frem til å jobbe med Entros erfarne og dyktige energirådgivere og utvikle innovative tjenester som reduserer klimagassutslipp og bedrer bunnlinjen for våre kunder, og som frigjør fornybar energi til andre sektorer. Entro kan hjelpe ditt selskap gjennom det grønne skiftet", sier han.

Med Jan Kristian Mardals erfaring og lidenskap for energieffektivisering, er Entro godt posisjonert til å fortsette i førersetet i Norge for en mer bærekraftig og energieffektiv fremtid.

Ta gjerne kontakt med Jan Kristian for en kopp kaffe og en prat.

Om Entro:

Entro er Norges største frittstående energirådgiverselskap, med om lag 50 energirådgivere dedikert til å hjelpe virksomheter med å redusere energikostnader og klimagassutslipp. Med et bredt spekter av tjenester og et sterkt fokus på innovasjon og bærekraft, er Entro en foretrukket partner for virksomheter som ønsker å oppnå energieffektivitet og miljømål.

 

Kontakt oss