Personvernerklæring

Behandling av personopplysninger i Entro AS

Når du bruker nettsiden vår og/eller er i kontakt med oss ved å motta vårt nyhetsbrev eller benytte deg av våre tjenester, vil Entro AS behandle personopplysninger om deg. Nedenfor finner du derfor informasjon om personopplysninger som samles inn, hvorfor vi gjør dette og dine rettigheter knyttet til behandlingen av personopplysningene. Disse regler gjelder også Entro AB.

Behandlingsansvarlig for personopplysningene vi behandler er Entro AS ved administrerende direktør.

Hvorfor vi samler inn personopplysninger og hva slags informasjon vi samler inn

Vi samler inn og bruker dine personopplysninger til ulike formål avhengig av hvem du er og hvordan vi kommer i kontakt med deg. Vi samler inn følgende personopplysninger til formålene angitt her:

1. Sende ut markedsføring, nyhetsbrev og gi informasjon om vår virksomhet og produkter. Navn, firma og e-postadresse. Behandlingen skjer på grunnlag av avtale med deg

2. Besvare henvendelser som kommer inn til oss. Navn, telefonnummer, e-postadresse og eventuelle personopplysninger som måtte følge av henvendelsen. Behandlingen av personopplysninger skjer på grunnlag av en interesseavveining. Vi har vurdert det slik at dette er nødvendig for å oss for å hjelpe deg med det du lurer på

3. Behandle kontaktopplysninger om potensielle og eksisterende kunder gjennom vårt kundeoppfølgingssystem for oppfølging av eksisterende kunder og salgsprosesser mot potensielle kunder. Behandlingen skjer på grunnlag av avtale med deg

4. Rekruttering til nye stillinger oss hos. CV, søknad, attester og referanser. Behandling av personopplysninger skjer både på grunnlag av at vi skal behandle søknaden din (dvs. avtale med deg) og samtykke som du har gitt for at vi eventuelt beholder din søknad og CV utover søknadsrunden

5. For å optimalisere funksjonalitet, brukeropplevelse og sikkerhet på vår hjemmeside, så samler vi inn anonymisert brukerstatistikk. IP-adresser blir innhentet av enhver som besøker våre nettsider. Dette blir gjort for å ivareta sikkerhet, finne feilkilder eller for tilgangskontroll. IP-adresser knyttes kun til enkeltpersoner som gir oss personopplysninger via skjema på hjemmesiden. Informasjon kan brukes til å sammenlikne IP-adresse og aktivitet på nettsidene. IP-adresser lagres over en periode som gjør det mulig å opprettholde god funksjonalitet og sikkerhet. IP-adresser som manuelt har blitt blokkerte, som følge av sikkerhetsbrudd, vil bli lagret så lenge det er nødvendig for å forhindre videre sikkerhetsbrudd. Vi behandler personopplysninger på grunnlag av en interesseavveining. Vi har vurdert det slik at det er nødvendig for oss for å gjøre dette for å tilpasse nettsiden til våre brukere. Vi ivaretar imidlertid personvern ditt ved at vi kun bruker opplysningene til statistikk. I denne statistikken er det ikke mulig å identifisere deg som enkeltperson

6. For å gi kundene tilgang til Entro Optima og andre webtjenester, så må det lages personlige brukere til dem som skal ha tilgang. Her lagres det navn, e-postadresse og telefon, samt at den enkelte legger igjen spor i systemet ved pålogging og sine registreringer. Dette brukes til autentisering, sikring av tjenesten og data, for utsending av alarmer og rapporter som kunden bestiller og til forbedring av systemet. Behandlingen skjer på grunnlag av avtale med våre kunder, og Entro behandler disse data i henhold til avtalen med kunden

Utlevering av personopplysninger til andre

Vi gir ikke personopplysningene dine videre til andre med mindre det foreligger et lovlig grunnlag for slik utlevering. Eksempler på slikt grunnlag vil typisk være en avtale med deg eller et lovgrunnlag som pålegger oss å gi ut informasjonen.

Entro bruker databehandlere til å samle inn, lagre eller på annen måte behandle personopplysninger på våre vegne. I slike tilfeller har vi inngått avtaler for å ivareta informasjonssikkerheten i alle ledd av behandlingen.

All behandling av personopplysninger som vi foretar skjer innenfor EU/EØS-området.

Lagringstid

Vi lagrer dine personopplysninger hos oss så lenge det er nødvendig for det formål personopplysningene ble samlet inn for.

Dette betyr for eksempel at personopplysninger som vi behandler på grunnlag av ditt samtykke, slettes hvis du trekker ditt samtykke. Personopplysninger vi behandler for å oppfylle en avtale med deg, slettes når avtalen er oppfylt og alle plikter som følger av avtaleforholdet er oppfylt.

Dine rettigheter når vi behandler personopplysninger om deg

Du har rett til å kreve innsyn, retting eller sletting av personopplysningene vi behandler om deg. Du har videre rett til å kreve begrenset behandling, rette innsigelse mot behandlingen og kreve rett til dataportabilitet. Du kan lese mer om innholdet i disse rettighetene på Datatilsynets nettside.

For å ta i bruk dine rettigheter må du kontakte oss via kontaktadressene øverst i dokumentet. Vi vil svare på din henvendelse til oss så fort som mulig, og senest innen 30 dager.

Vi vil be deg om å bekrefte identiteten din eller å oppgi ytterligere informasjon før vi lar deg ta i bruk dine rettigheter overfor oss. Dette gjør vi for å være sikre på at vi kun gir tilgang til dine personopplysninger til deg – og ikke noen som gir seg ut for å være deg.

Du kan til enhver tid trekke tilbake ditt samtykke for behandling av personopplysninger hos oss. Den enkleste måten å gjøre dette på, er å melde deg av i nyhetsbrev eller å ta kontakt med oss.

Klager

Dersom du mener at vår behandling av personopplysninger ikke stemmer med det vi har beskrevet her eller at vi på andre måter bryter personvernlovgivningen, så kan du klage til Datatilsynet.

Du finner informasjon om hvordan på Datatilsynets nettsider.

Endringer

Hvis det skulle skje endring av våre tjenester eller endringer i regelverket om behandling av personopplysninger, kan det medføre forandring i informasjonen du er gitt her. Hvis vi har dine kontaktopplysninger vil vi gjøre deg oppmerksom på disse forandringene. Ellers vil oppdatert informasjon alltid finnes lett tilgjengelig på vår nettside.

Cookie erklæring

Vi benytter ikke cookies til analyseformål eller sporing av atferd på nettsiden.