Tjenester

Energieffektivisering

Energieffektivisering kan gjøre store forskjeller på energiforbruket til bygget ditt. Vi hjelper deg med energisparing, og sørger for at forbruket reduseres effektivt.

Lurer du på noe?

Tonje Kristiansen Sandnes

Energi- og miljørådgiver

Dette er energieffektivisering

Energieffektivisering av bygg handler om å avdekke områder som kan forbedres, slik at energiforbruk senkes. En energieffektivisering kan både dreie seg om å forbedre eksisterende systemer og rutiner, samt installasjon og innføring av helt nye løsninger.

Slik energieffektiviserer vi

Gjennom kartlegging, analyser og gjennomføring av energibesparende tiltak vil vi på kort tid kunne optimalisere energiforbruket i bygget ditt. Vi kan tilby en helhetlig tilnærming til energieffektivisering, hvor vi gjør alt fra innledende kartlegginger og vurderinger, til selve gjennomføringen av spesifikke tiltak.

Vårt mål er alltid å spare så mye energi som mulig på kort tid, uten at det går på bekostning av et godt inneklima. Vi jobber også for å overføre vår kompetanse til driftsorganisasjonen, slik at du er sikret lavt forbruk også på lang sikt.

Med utgangspunkt i byggets tekniske anlegg, klimaskall og driftsrutiner utfører vi tiltak som sikrer energisparing fra dag én. Samtidig kan vi analysere større tiltak og oppgraderinger som gir deg som byggeier komplett oversikt og underlag for videre arbeid med energieffektivisering.

Våre kartleggingsrapporter og analyser gir byggeiere verdifull innsikt i hva som skal til for å løfte byggets miljøklasse, og er akkurat det du trenger som investeringsgrunnlag og i møte med ulike interessenter.

Derfor bør du energieffektivisere

Energieffektivisering lønner seg av flere grunner. Det vil sørge for mindre forbruk, noe som resulterer i mer penger spart. Som regel vil det også kunne forbedre innemiljøet i bygget betraktelig, for eksempel med optimalisering og justering av varme- og klimaanlegg.

I tillegg vil et energieffektivt bygg være mer bærekraftig. Et bærekraftig bygg har helt egne fordeler både når det gjelder leieinntekter, forsikring, lån og eventuelle finansieringsalternativer.

Kontakt oss

Entro har lang erfaring i energieffektivisering av nærings- og yrkesbygg.

Snakk med oss i dag, så finner vi tiltakene som passer ditt bygg!

Du finner kontaktinformasjonen til rådgiverne våre her.

Kontakt oss