Tjenester

Kurs

Entro Kompetansesenter er et opplæringstilbud for deg som ønsker mer kunnskap og kompetanse i energi- og miljøledelse, drift av tekniske anlegg i bygg og bruk av energi- og miljøoppfølgingssystemer

Lurer du på noe?

Arild Herfjord

Energi- og miljørådgiver

Entro mener at et av de mest effektive enøktiltakene i bygg er å øke kompetansen hos driftspersonell. Dette kan for eksempel være kurs relatert til drift av bygg og anlegg, eller bruk av SD-anlegg og energioppfølgingssystem.
Som kunde av Entro får du tilgang til, og gode priser på Entros unike samling av kurs. Vi skreddersyr også kurs til kunder som ønsker et spesialtilpasset opplegg for sine ansatte.
Fysisk eller digitalt: Entro tilbyr både digitale og fysiske kurs og samlinger. Det er satt opp kurs i våre sentrumskontorer i Oslo annen hver måned, men det er fult mulig å utføre kurs både i Bergen og Trondheim. Samlingene foregår med maks 15 personer på hver samling, for å sikre personlig oppfølging og interaktiv læring. Kurset består av 4 moduler på 3 timer hver, som alle tar for seg ulike temaer.

Kontakt oss