Jobbe i Entro

Våre kunder er først og fremst store norske og nordiske virksomheter som eier, forvalter eller drifter eiendom. Felles for dem alle er at de har et ønske om å bli mer bærekraftige og skape grønn vekst ved å utnytte naturens ressurser mer effektivt og samtidig øke lønnsomheten. Entro har avdelinger i Trondheim, Oslo og Bergen.

Vil du være med på laget?

Som medarbeider  i Entro vil du være en del av et tverrfaglig miljø hvor du vil få gode muligheter til å utvikle deg faglig. Vi er rådgivere for våre kunder både i planleggingen og gjennomføringen av energi- og miljøarbeidet. Arbeidsdagene er aldri like og vi er på jakt etter deg som kan trives like godt i et styrerom i øverste etasje som i et teknisk rom i kjelleren. Siden oppdragene er så varierte, søker vi også etter medarbeidere med variert bakgrunn, alder og erfaring. Vi ser både etter deg som har yrkesfaglig bakgrunn og deg med utdanning fra høyskole eller universitet.

Åpen søknad

Om vi ikke har en ledig stilling som passer deg akkurat nå, så send oss gjerne CV med informasjon om hva du ønsker å jobbe med. Send henvendelsen hit

Ledige stillinger

På grunn av økt oppdragsmengder er vi på jakt etter flere rådgivere i Oslo,  Bergen og Trondheim.

Les mer om de ledige stillingene på finn.no