Kurs i energiledelse, teknisk drift av bygg og driftsoptimalisering

Entro Kompetansesenter er et opplæringstilbud for deg som har behov for innføring i, oppfriskning av, eller å heve din kompetanse innen energiledelse og teknisk drift av bygg. Vi tilbyr åpne kurs i Oslo, Trondheim og Bergen, kurs i samarbeid med NITO og interne kurs skreddersydd for din virksomhet.

Entro Kompetansesenter

Kurs i Entro Optima Energi, Oslo
Hvert bygg lever sitt liv, og det er forskjellig hva som kreves for god og optimal drift. Med et brukerkurs i Entro Optima viser vi deg hvordan du på en effektiv måte kan bruke programmet og få god kontroll på byggets «energifart».
Den grunnleggende kurspakken passer for driftere som ønsker en innføring eller oppfrisking i hvordan man bruker Entro Optima effektivt. Fokus vil være på god forståelse/tolking av grafer, timeverdier, ET-kurve, samt en grundig gjennomgang av funksjonaliteten i Entro Optima.
I den viderekommende kurspakken går vi nærmere inn på analyse av forbruk og ser på spesielle funksjoner og avansert bruk av Entro Optima.
Kursene går over 3 timer, 09.00-12.00, med påfølgende lunsj inkludert i kursavgiften.
For at du skal få et så godt utbytte som mulig, har vi satt en begrensning på 12 deltakere

Dato: 
28.oktober: Grunnleggende kurs
30. oktober: Viderekommende kurs

Pris, grunnleggende kurs: 3000 kroner
Pris, viderekommende kurs: 4000 kroner
Melder du deg på både grunnleggende og viderekommende kurs får du 10% rabatt på kurspakke

Påmelding:
  • Grunnleggende kurs
  • Viderekommende kurs
  • Påmelding, begge kurs
Kurs 1: Grunnleggende drift av bygg

Kurset tar for seg innføring i energi, tekniske anlegg og SD-anlegg. Målgruppe: vaktmestere med driftsansvar, byggdriftere som ønsker oppfriskning av kunnskap og deg som skal begynne i ny jobb som drifter eller forvalter av et bygg. Kurset er lagt opp med fire kursdager á 3 timer, totalt 12 timer. Du vil få en øvingsoppgave du må løse mellom hver kursdag og må ta en avsluttende test for å få bestått.

Les mer om hva du lærer på kurs 1 her

Pris: 9900 kroner

Påmelding:

Kurs 2: Videregående drift av bygg


Kurset tar for seg driftsoptimalisering og effektiv bruk av tekniske anlegg og SD-anlegg for å redusere energibruk i bygg. Du vil få innsikt i hvordan de tekniske anleggene virker sammen og hvordan du kan finne og rette feil. Vi går også gjennom driftstider og hvordan du sørger for godt inneklima gjennom hele året. Erfarne driftere eller driftere som har gjennomført kurs 1. Kurset er lagt opp med fire kursdager á 3 timer, totalt 12 timer. Du vil få en øvingsoppgave du må løse mellom hver kursdag og må ta en avsluttende test for å få bestått.

Les mer om hva du lærer på kurset her

Pris: 9900 kroner
Melder du deg på både kurs 1 og 2 får du 10% rabatt på kurs 2

Påmelding:

I samarbeid med NITO: Energiledelse og energiarbeid i praksis

 

Ønsker du å lære mer om energiledelse og praktisk energiarbeid?  På dette kurset vil du få en innføring i hvordan du kan lykkes med energiarbeid. Vi vil gjennomgå viktige metoder og verktøy og vise eksempler fra virksomheter som har hatt suksess med sitt arbeid.

Kurset tar for seg energiledelse i praksis. Vi ser på hvordan du best mulig implementerer energiledelse, og hvilke konsekvenser implementeringen vil ha i din virksomhet. Støtteordninger, lover og myndighetskrav knyttet til tema er en viktig del av hva du lærer.

Pris:
Ordinær pris: 6950 kroner
For medlemmer av NITO: 4950 kroner
For kunder av Entro: 5950 kroner

Dato: Settes opp høsten 2019. Kan også settes opp som bedriftsinternt kurs
Sted: NITO Møtesenter, Oslo

Bedriftsinterne kurs

 

Vi skreddersyr kurs til din bedrift, etter ønske, behov og målsetting. Ta kontakt for en uforpliktende prat:

Trine Tindeland
trine.tindeland@entro.no
+47 991 65 783

Kontaktperson