Bilder nye medarbeidere i Entro

Nye medarbeidere i Entro

Nye medarbeidere i Trondheim:

Frode Walstad har bakgrunn fra risikostyring, organisasjon og ledelse i virksomheter som Safetec og Tine, i tillegg til erfaring fra finansiering av start ups i jobben som rådgiver i Innovasjon Norge. Frode har en master i ledelse fra NTNU og ble ansatt som seksjonsleder ved Trondheimskontoret 1. februar.

Martin Stene begynte å jobbe i Trondheim 1. mai. Han kommer fra stillingen som driftskoordinator i Trondheim Eiendom. Martin har fagbrev som rørlegger og 10 års erfaring fra yrket. I tillegg har han en toårig fagskoleutdanning i mekatronikk, robotikk og automatiseringsteknikk. Privat er Martin glad i alt med motor.

Kai Roger Jensen begynte også ved kontoret vårt i Trondheim den 1. mai. Han har 20 års erfaring som rådgiver i selskaper som Safetec, Ernst & Young og British Telecommunications, i tillegg til erfaring fra offentlige sektor som seniorrådgiver i Difi.  Kai Roger har lang erfaring fra analyse, rapportering og risikostyring i store norske og internasjonale selskaper og er utdannet sivilingeniør fra NTNU. På fritiden liker han både bortover- og nedoverski.

I august begynner Stian Rotnes å jobbe ved økonomisk seksjon i Trondheim. Han har mer enn 15 års erfaring fra kraftbransjen og spisskompetanse innen måling, avregning, analyse og systemer knyttet til produksjon, kjøp og salg av energi.  Stian er både interessert i sykler og biler sies det, men det er uvisst om sykkelen også er motorisert eller ikke….

 

Nye medarbeidere i Bergen:

Kari Sørnes er 35 år, kommer opprinnelig fra Sauda og er utdannet sivilingeniør fra NTNU. Kari kommer fra jobben som forsker II i fagruppen energi og inneklima i Sintef Community Hun har erfaring fra livsyklusanalyser (LCA), analyser av utslipp og ulike typer analyser knyttet til både bruk og produksjon av energi i enkeltbygg og områder.  Siden Kari har oppholdt seg på østlandet de siste årene har hun nylig kjøpt seg elsykkel for langsom tilvenning til de bratte bakkene til og fra jobb ved kontoret vårt i Bergen.

Haino Melin er 45 år, kommer fra Bergen og har nærmere 20 års erfaring fra kraftbransjen. Han har jobbet i selskaper som Skagerak Nett, Statnett og Kinect Energy. Haino kommer fra stillingen som teknisk konsulent i Validêr hvor han hadde ansvar for innsamling, analyse og håndtering av avvik knyttet til målerverdier fra AMS-målere.

Laura Steinsbø Wiken er 26 år, kommer opprinnelig fra Fedje og er bosatt i Bergen. Hun er utdannet sivilingeniør fra Universitetet i Bergen og har en mastergrad i fornybar energi. Laura har tidligere jobbet som prosjektleder hos «Bygg og ventilasjon AS», og kommer nå fra Aker Solutions hvor hun jobbet som HVAC Design Engineer.

 

Kontaktinformasjon til alle disse flinke folka finner du naturligvis under «Kontakt oss»