Entro Optima Miljø – et klimaregnskap etter internasjonal standard

Entro Optima Miljø

Nå kan du som kunde av Entro Optima hente ut CO2-avtrykk for din virksomhet og dine leietakere. Entro Optima Miljø er en modul som samler alle nødvendige data og genererer et fullverdig klimaregnskap i henhold til GHG-protokollen. Vi har utviklet denne programvaren for at dere enkelt skal få overblikk over hvilken innvirkning hele organisasjonen deres har på klimaet, og hvordan dere kan kompensere for bedriftens utslipp.

Hvorfor skal man ha et klimaregnskap?

Bedre oversikt, styrket merkevare, verdiskapning og ønske fra investorer – dette er noen av fordelene med å kunne vise til et klimaregnskap. Entro Optima Miljø samler all data i ett system og viser samtidig hvordan dere bidrar til å redusere CO2-utslipp. Det viser også investorer at dere kan rapportere i henhold til internasjonal standard.

                              

Ønsker du å lese mer om selve modulen? Klikk her for flere detaljer
Hva er prisen for Entro Optima Miljø?

Som eksisterende kunde av Entro har du nå mulighet til å skaffe deg Entro Optima Miljø til redusert pris – hele 20% rabatt på ord. pris. Denne kampanjen varer frem til 31.12.2018!

Selv om du ikke er Entro-kunde fra før av, men synes at dette høres interessant ut, så ønsker vi gjerne at du tar kontakt med oss for en uforpliktende prat.

Kontaktinformasjon

Fyll inn din kontaktinformasjon, så tar vi kontakt med deg innen kort tid.

 

Ved å trykke «Send inn» aksepterer du at vi lagrer de personopplysningene du har oppgitt, og bruker dem til kommersielle utsendelser så som nyhetsbrev og invitasjoner. Du kan når som helst avslutte abonnementet.

Se vår personvernerklæring