Kurshøsten hos Entro Kompetansesenter

Kursene vi tilbyr er et opplæringstilbud for deg som ønsker mer kunnskap og kompetanse i energi- og miljøledelse, drift av tekniske anlegg i bygg og bruk av energi- og miljøoppfølgingssystemer.

De fleste av kursene vi tilbyr i løpet av høsten og våren 2022 vil være digitale, som gir alle i hele landet mulighet til å delta. For de som foretrekker fysisk oppmøte, er det også satt opp et kurs i Oslo i august. Vi kan også tilby fysiske kurs i både Bergen og Trondheim.

Kurset retter seg i hovedsak mot vaktmestere med driftsansvar, byggdriftere som ønsker oppfriskning av kunnskap og deg som skal begynne i ny jobb som drifter eller forvalter av et bygg.

Kursene strekker seg over fire uker, med en samling for hver uke. I kurset «Energi, effekt og tekniske anlegg i bygg» lærer du hvordan du skaper et sunt og godt inneklima, og hva som påvirker energi- og effektbruken i et bygg. Du får også kjennskap til de vanligste feilene som oppstår i tekniske anlegg og hvordan du kan oppdage og rette dem. I tillegg får du en grundig innføring i bruk av SD-anlegg og energioppfølgingssystemer (EOS).

 

Høres dette ut som noe for deg eller din bedrift? Her finner du oversikten over planlagte kurs framover.