Få hjelp av Entro til energimerking, unngå dagbøter fra NVE

 

Har du bygd nytt, eller eier du et yrkesbygg på over 1000 m2? Da må boligen din energimerkes, og Entros rådgivere hjelper deg gjerne!

 

Energimerking er byggeiers ansvar

Som byggeier har du ansvar for at bygget har gyldig energiattest, ifølge energimerkeforskriften for bygninger. En energiattest viser bygningens energistandard, uavhengig av byggets bruk og er gyldig i ti år. Dersom du besitter et bygg uten energiattest kan du risikere å bli pålagt dagbøter fra NVE. Les mer om dagbøter og verdien av energimerking her.

 

Entro har ekspertisen

Entro hjelper deg gjerne med energimerkingen. Vi overvåker i dag energiforbruket på over 24 millioner kvadratmeter, og har utført mer enn 700 energimerkinger. Vi gir råd og hjelp til analyser og energimerking av alle typer bygg. Erfarne rådgivere sørger for at det blir satt korrekt energimerke på bygningsmassen, etter en grundig analyse av hvert bygg. Entro skreddersyr også en tiltaksliste slik at oppdragsgiver får god oversikt over energieffektiviserende tiltak.

 

Få hjelp til neste energimerking

Entro hjelper gjerne til med oppfølging av tiltak, rapportering av forbruk og å prioritere miljøarbeidet videre.

 

Har du store porteføljer kan vi også samle og systematisere energimerkene for alle byggene i virksomheten din. Dette gir en god oversikt over forbedringspotensialet mot neste merking, og kan fungere som et verktøy for å nå miljømålene for byggene dine.

 

Trenger du hjelp til energimerking, eller har du spørsmål? Ta kontakt med en av våre rådgivere innen energimerking:

Trondheim: Helge Venås Flægstad, tlf: 915 49 689, mail: helge.flaegstad@entro.no 

Oslo: Roger Kleven, tlf: 919 94 848, mail: roger.kleven@entro.no

Bergen: Mathias Pedersen, tlf: 901 99 835, mail: mathias.pedersen@entro.no

 

 

(Foto: lånt fra www.dibk.no)