Entro er Great Place to Work-sertifisert!

Fredag 19. januar var Entro samlet i Trondheim for å delta på Entro Kick-off 2018. Ansatte fra både Oslo, Bergen og Trondheim møttes for å oppsummere fjoråret og få en god start på 2018.

Administrerende direktør i Great Place to Work, Jannik Krohn Falck, åpnet showet med å gjennomgå årets GPtW-undersøkelse. Trivsel på arbeidsplassen er svært viktig for oss i Entro, og derfor gjennomfører vi hvert år en undersøkelse i samarbeid med GPtW for å konstant evaluere og forbedre arbeidsmiljøet i bedriften. Og i år kunne Jannik gi oss et vakkert diplom, og den herlige beskjeden om at Entro er Great Place to Work-sertifisert!

En sertifisering av Great Place to Work er et bevis på at bedriften oppleves som en svært god arbeidsplass av de som jobber der.

Videre fikk vi besøk av Victor Andersen, daglig leder i Posisjon AS, som gjennomgikk kundetilfredshetsmålingen for 2017. Der fikk vi bekreftet at vi gjør en veldig god jobb for våre kunder, men at vi også har forbedringspotensiale på enkelte områder. Dette skal vi jobbe målrettet mot i løpet av 2018, slik at kundene opplever enda større verdi av å samarbeide med Entro.

Øystein Hagen, daglig leder i Æra, holdt avslutningsvis et spennende foredrag om strategisk innovasjon. Øystein kunne fortelle oss at selv om daglig drift er viktig i en bedrift, må man hele tiden se etter nye muligheter, og utvikle seg i markedet. Dette er et tankesett som er implementert i Entros strategi og verdier, og som vi hver dag jobber for å oppnå.

Vi kickstartet altså 2018 med en kjempenyhet om at vi er i toppsjiktet på arbeidsmiljø i landet og at våre kunder er svært fornøyde med jobben vi gjør!

Dette hadde daglig leder i Entro, Børge Nilssen, å si om fjorårets oppsummering:

«Jeg er veldig stolt over å kunne få lede en så fin gjeng med mennesker. Vi hadde en langsiktig plan om å nå dette målet, men nådde det allerede etter tre år. Det viser at vi nå er en arbeidsplass som betegnes som god, og den tanken gjør med veldig glad. Nå er det viktig at vi fortsatt jobber videre for å gjøre en god jobb her, både for våre kunder, men også for hverandre.»