Du kan få tilbakebetalt flere hundre tusen uten å investere

Kostnadsfri investering

Tjenesten fra Entro er basert på «No cure – No pay», der vi kun fakturerer en andel av eventuell tilbakebetaling. Vi utfører innhenting av underlag fra netteier, og dersom vi finner ut at dere har krav på redusert forbruksavgift sikrer vi en høyest mulig tilbakebetaling.

For mye innbetalt elavgift kan tilbakebetales tre år tilbake i tid fra søknadsdato hvis virksomheten har vært registrert med riktig næringskode i disse tre årene!

Entro er markedsledende som Norges største energi- og miljørådgiver, og ønsker å bidra til at våre kunder ikke har høyere energikostnader enn nødvendig. Vi har hjulpet mange av våre kunder med å få tilbakebetalt til sammen flere millioner kroner i forbindelse med redusert elavgift i løpet av de siste årene.

Hva er egentlig elavgift?

Det er en særavgift som ble innført i 1951 som nesten alle må betale på strømmen de kjøper fra strømnettet. Gjennom elavgiften får staten inntekter som blant annet benyttes til tilskudd til oppgraderingen av det norske kraftnettet.

Redusert elavgift betyr at bedriften får en lavere pris per kWh på den strømmen som brukes til enhetens hovedaktivitet.

Eksempel på tilbakebetaling

Her har vi satt opp et eksempel på tilbakebetaling av redusert elavgift. Eksemplet viser tilbakebetaling for tre siste år.

Høres dette interessant ut?

Fyll inn din kontaktinformasjon i skjemaet nedenfor, så tar vi kontakt med deg. Vi vil gjerne hjelpe dere med undersøkelses- og søknadsprosessen slik at dere får den lavere prisen dere eventuelt har krav på.

 

Ved å trykke «Send inn» aksepterer du at vi lagrer de personopplysningene du har oppgitt, og bruker dem til kommersielle utsendelser så som nyhetsbrev og invitasjoner. Du kan når som helst avslutte abonnementet.

Se vår personvernerklæring