Entrobloggen

Entrobloggen

Enovas kartleggingsstøtte forsvinner – myndighetene stiller nye krav til energikartlegging

Det ble nylig kjent at Enovas støtteprogram «helhetlig kartlegging av bygg» har fått en utløpsdato, og i mars forsvinner dermed muligheten til å få finansiert halvparten av kostnadene knyttet til kartlegging av energi-, effekt- og klimatiltak i bygg. Samtidig har et forslag til ny forskrift om regelmessig energikartlegging av bygg fra OED blitt tatt opp til høring i regjeringen.

Entrobloggen

Prisjuks i kraftbransjen – Entro har løsningen

På onsdag kunne vi lese i VG at forbrukerrådet har avdekket omfattende prisjuks hos 29 norske strømselskaper, hvor hemmelige prispåslag gir en langt høyere energikostnad enn det kraftavtalene skulle tilsi. Entro har 25 års erfaring med å foreta kostnadsanalyser på kraftavtaler for våre kunder, og kan gi våre kunder trygghet om at de gjennom tjenestene fakturakontroll og rådgivning på kraftkjøp blir fakturert i henhold til kraftavtalen. 

 

Entrobloggen

Entro inngår samarbeid med View Software

Entro har besluttet å selge sin softwarevirksomhet, Entro IT AS, til View Software AS. Dette inkluderer blant annet programvaren Optima, programutviklere og Optimakunder. Fremover vil de to selskapene samarbeide om å drifte og utvikle tjenester og programvare for det nordiske markedet.

Entrobloggen

Ett skritt nærmere selvstyrende bygg

Entro Ecopilot®  benytter seg av avansert sensorteknologi, algoritmer og værvarselet de neste fem dagene til å styre byggets inneklima, redusere energiforbruket og jevne ut effekttopper. Nå tester Entro ut teknologien på to bygg i Norge i samarbeid med Oxer Eiendom, E.C. Dahls Eiendom og den svenske leverandøren Nordomatic AB.

 

Entrobloggen

Entro – en av Norges beste arbeidsplasser

Entro er nominert til «Årets beste arbeidsplass».  — Entro har siden 2016 hatt  «attraktivt arbeidsmiljø» som ett av sine strategiske hovedmål og det er hyggelig å se at den iherdige innsatsen fra både ledere og medarbeidere i Entro blir belønnet, sier administrerende direktør i Entro, Børge Nilsen.

Lyset står på i kontorbygg

Entrobloggen

Skru av og spar penger

Det står fortsatt mye lys og varme på i tomme bygg viser tall fra Entros energi- og miljøoppfølgingssystem Optima. – Vi oppfordrer alle våre kunder som lurer på om det er forsvarlig å skru av og stenge ned tekniske anlegg om å ta kontakt med oss, sier energi- og miljørådgiver i Entro, Trine Tindeland.