Entrobloggen

Entrobloggen

Entro inngår samarbeid med View Software

Entro har besluttet å selge sin softwarevirksomhet, Entro IT AS, til View Software AS. Dette inkluderer blant annet programvaren Optima, programutviklere og Optimakunder. Fremover vil de to selskapene samarbeide om å drifte og utvikle tjenester og programvare for det nordiske markedet.

Entrobloggen

Ett skritt nærmere selvstyrende bygg

Entro Ecopilot®  benytter seg av avansert sensorteknologi, algoritmer og værvarselet de neste fem dagene til å styre byggets inneklima, redusere energiforbruket og jevne ut effekttopper. Nå tester Entro ut teknologien på to bygg i Norge i samarbeid med Oxer Eiendom, E.C. Dahls Eiendom og den svenske leverandøren Nordomatic AB.

 

Entrobloggen

Entro – en av Norges beste arbeidsplasser

Entro er nominert til «Årets beste arbeidsplass».  — Entro har siden 2016 hatt  «attraktivt arbeidsmiljø» som ett av sine strategiske hovedmål og det er hyggelig å se at den iherdige innsatsen fra både ledere og medarbeidere i Entro blir belønnet, sier administrerende direktør i Entro, Børge Nilsen.

Lyset står på i kontorbygg

Entrobloggen

Skru av og spar penger

Det står fortsatt mye lys og varme på i tomme bygg viser tall fra Entros energi- og miljøoppfølgingssystem Optima. – Vi oppfordrer alle våre kunder som lurer på om det er forsvarlig å skru av og stenge ned tekniske anlegg om å ta kontakt med oss, sier energi- og miljørådgiver i Entro, Trine Tindeland.

5 råd til drift av tomme bygg

Entrobloggen

Tomt bygg? Slik får du ned kostnadene

Stengte skoler og barnehager, kontorarbeidsplasser som står tomme og butikker som strammer inn åpningstidene.  De omfattende og nødvendige tiltakene for å hindre spredningen av koronaviruset kan gi store økonomiske utfordringer for mange. Her får du råd om hva du kan gjøre for å holde kostnadene til drift nede.

Øyvind Sanden og Kjetil Knutnes Oslo Areal

Entrobloggen

Fem steg til et grønnere bygg

Dilemmaet er velkjent for byggeiere og forvaltere landet rundt: Hvorfor skal en byggeier putte penger i noe leietakerne høster gevinsten av gjennom lavere energikostnader? I samarbeid med Newsec har Entro utarbeidet et konsept som gjør det enklere å få til miljøprosjekter i bygg. Konseptet ble presentert under Enovakonferansen.

 

Entrobloggen

Mange målere fortsatt ikke godkjent i Elhub

Fra og med 1. januar vil flere av nettselskapene kun eksportere data til Elhub. Dersom virksomheten din har strømmålere som ikke er godkjent i Elhub, får dere ikke oversikt over alt energiforbruk i Entro Optima og må i verste fall lese av måleverdiene manuelt. Her får du vite hva du kan gjøre.