Topper laget med nye regionledere i sør og nord

Dato February 27th, 2023
Tidligere Country Facility Manager for IKEA sine eiendommer, Henning Schmidt, og tidligere forretningsutvikler i NTE Elektro, Kersti Lønnum, er på plass som nye regionledere i sør og nord – og ambisjonene er store.

Topper laget med nye regionledere i sør og nord

Tidligere Country Facility Manager for IKEA sine eiendommer, Henning Schmidt, og tidligere forretningsutvikler i NTE Elektro, Kersti Lønnum, er på plass som nye regionledere i sør og nord – og ambisjonene er store.

- Jeg er svært motivert. En viktig del av min rolle som regionleder i sør blir å styrke det pågående arbeidet innenfor det grønne skiftet, forteller Henning.

Energikommisjonens ferske rapport er tydelig: vi handler ikke raskt nok for å nå de norske bærekraftsmålene. For å øke tempoet i det grønne skiftet blir energieffektivisering trukket frem som et avgjørende tiltak fremover – og akkurat det er Entro eksperter på.

- Jeg gleder meg til å ytterligere forsterke og aktualisere Entros tjenester i tiden fremover, sier Kersti.

Lang erfaring fra retail-bransjen

Før valget falt på å lede energi- og miljørådgivere i Entro, har Henning opparbeidet seg en lang og imponerende CV fra flere aktuelle bransjer.

Med bakgrunn fra bygg- og anleggsbransjen, har han de siste 25 årene jobbet som adm.dir. i flere store konsern og selskaper – både i Norge og utenlands. Han kommer senest fra sin stilling i IKEA, hvor han som Country Facility Manager var en viktig bidragsyter for selskapets arbeid med energieffektivisering i sine lokaler. 

Les også: Klara er klar for Entro

Regionsleder i sør, Henning Schmidt.

Nå er han klar for å lede det kompetente Oslo-teamet i et økende, men krevende, marked.

- Jeg har allerede startet på en fantastisk reise med å bli kjent med alle mine kunnskapsrike kollegaer. I tillegg til å opprettholde kvaliteten på arbeidet vi allerede leverer til eksisterende og nye kunder, er ambisjonene store, forteller Henning.

Fikk du med deg denne? Veien til et bærekraftig bygg

Et ønske om å bidra til noe utover seg selv

Avdelingsleder Kersti Lønnum er på sin side godt i gang med å bli kjent med gjengen på Trondheim-kontoret.

Regionsleder i nord, Kersti Lønnum.

Med utdannelse innenfor siviløkonomi har hun tidligere vært innom både salg, økonomi og virksomhetsstyring. De siste syv årene har hun jobbet med prosessforbedring og forretningsutvikling i NTE Elektro. Nå er hun klar for å bruke sin kompetanse til å hjelpe Entros kunder med det grønne skiftet.

Les også: Alt du bør vite om ESG-rapportering

- Et grunnleggende ønske om å bidra til noe større enn meg selv, og det å finne et selskap som representerer dette, var drivende for at jeg valgte å søke meg til Entro, forteller Kersti.

Nå gleder hun seg til å fronte Entro som den kompetente og samfunnsengasjerte aktøren hun mener vi er.

- Markedet er i stadig endring og utvikling. Det å tilpasse våre tjenester både strategisk og operativt, slik at kundene våre faktisk får realisert viktige tiltak, er en viktig del av jobben. Jeg gleder meg til å bidra til at flere næringsaktører faktisk får gjennomført anbefalte energitiltak. Entro står i en unik posisjon i tiden fremover, avslutter Kersti.

Vil du holde deg oppdatert på våre saker? Følg oss gjerne på Linkedin, og meld deg på vårt nyhetsbrev her!

Kontakt oss