To nye til Entro Oslo

Dato November 15th, 2022
Som et resultat av stor etterspørsel etter Entros tjenester i bransjen, ansetter vi stadig flere dyktige folk. Denne gangen ønsker vi velkommen til Gaute Bø Aaløkken og Sigurd Skoglund på Oslo-kontoret!

To nye til Entro Oslo

Som et resultat av stor etterspørsel etter Entros tjenester i bransjen, ansetter vi stadig flere dyktige folk. Denne gangen ønsker vi velkommen til Gaute Bø Aaløkken og Sigurd Skoglund på Oslo-kontoret!

Seksjonsleder i Oslo, Markus Dahl Røst, har troen på at pågangen av nyansettelser vil fortsette å øke ut året og inn i 2023.

- Vi merker stor etterspørsel etter driftsoptimalisering og strakstiltak, men med de strømprisene vi ser nå åpner flere kunder også opp for større investeringer, forteller Markus.

Bærekraft på flere plan

Gaute Bø Aaløkken ble ferdig med masteren på Danmarks Tekniske Universitet (DTU) i sommer, og hadde oppstart i Entro allerede 4. oktober. Hans interesse for bærekraft i bygg og eiendomsbransjen resulterte i en masteroppgave om sirkulærøkonomi samt deltakelse i et forskningsprosjekt om sirkulærøkonomi-plattformer.

Energi- og miljørådgiver, Gaute Bø Aaløkken.

Les også: Klar for energieffektiv vinterdrift?

- Det er gøy å få jobbe hos en etablert aktør som også er i prosess med å utvide og utvikle tjenestene sine. Jeg gleder meg til å jobbe med bærekraft på flere plan, fra strategi til praksis – og til å være med på å utvikle dette bærekraftsarbeidet, forteller Gaute.

Klar for å utforme morgendagens grønne bygg

Sigurd Skoglund er nyutdannet i energi og miljø ved NTNU i Trondheim, med studieretning og hovedprofil innenfor henholdsvis energi- og prosessteknikk og termisk energi.

- Masteroppgaven min omhandlet et integrert energisystem, med fokus på en høytemperert varmepumpe. Målet var oppnå høyest mulig COP på varmepumpen og undersøke hvordan de ulike komponentene i energisystemet samhandlet, forteller Sigurd.

Energi- og miljørådgiver, Sigurd Skoglund.

Les også: Slik påvirker EUs taksonomi eiendomsbransjen

Nå er han klar for å ta fatt på nye arbeidsoppgaver innenfor fornybar energi og bærekraft.

- I Entro får jeg muligheten til å være med på å utforme morgendagens grønne bygg, noe som er svært appellerende. Akkurat nå gleder jeg meg aller mest til å jobbe med og lære mer om energieffektivisering, og bli mer stødig som energi- og miljørådgiver.

- Miljøet er godt og inkluderende, og jeg gleder meg til å være en bidragsyter i kampen om å nå klimamålene sammen med alle i Entro, avslutter han.

Vil du holde deg oppdatert på alt som skjer i Entro? Følg oss gjerne på Linkedin, eller meld deg på vårt nyhetsbrev her!

Gaute Bø Aaløkken

Kontakt oss