To nye inn døren til Oslo-kontoret!

Dato April 27th, 2022
Økt etterspørsel etter våre tjenester gjør at veksten fortsetter. Sebastian Gabrielsen og Carl Michael Jensen er de nyeste tilskuddene til teamet av energi- og miljørådgivere hos Entro Oslo.

To nye inn døren til Oslo-kontoret!

Økt etterspørsel etter våre tjenester gjør at veksten fortsetter. Sebastian Gabrielsen og Carl Michael Jensen er de nyeste tilskuddene til teamet av energi- og miljørådgivere hos Entro Oslo.

Før valget falt på Entro, har Carl Michael Jensen tidligere jobbet tre år som rådgiver i miljøorganisasjonen Grønt Punkt Norge. Sebastian Gabrielsen kommer fra sin stilling som produktsjef for vannhygiene og termiske systemer i Armaturjonsson.

Energi- og miljørådgiver Carl Michael Jensen.

- Entro virker som et sted hvor jeg kan anvende kompetansen min til å jobbe mot en bærekraftig fremtid. Jeg har erfart hvordan engasjerte mennesker sammen kan finne og iverksette bærekraftige løsninger ovenfor klimaproblematikken vi står ovenfor, og blir svært motivert av slikt arbeid. Jeg synes arbeidet til Entro er ufattelig spennende og noe som bare blir mer aktuelt fremover, forteller Carl Michael.

Les også: Entro er Great Place to Work sertifisert, igjen!

Motiverte og klimaengasjerte

De to nyansettelsene deler motivasjonen for å kunne gjøre en forskjell for kundene og miljøet.

- Entro både har og utvikler spisskompetanse innenfor de områdene som skal sikre at verden når sine klimamål, og det gjør dette til et fantastisk sted å være rådgiver. Jeg valgte Entro for å være del av et tverrfaglig og fremoverlent arbeidsmiljø, med god struktur og fokus på det grønne skifte, forteller Sebastian.

Sammen med resten av det voksende teamet hos Entro skal Carl Michael og Sebastian hjelpe kunder med å nå sine bærekraftsmål.

Energi- og miljørådgiver Sebastian Gabrielsen.

Les også: Velkommen til Entro, Simon Thunestvedt!

- Jeg gleder meg mest til å bygge opp kunnskaps- og kompetansenivået mitt innenfor energieffektivisering, og bruke dette aktivt ut mot aktører i næringslivet. Det viktigste for meg er at arbeidet jeg utfører har en direkte positiv innvirkning på klima, forteller Carl Michael.

- Mindre energibruk er både bra for kundene og miljøet. Det viktigste for meg fremover blir å skape gode resultater og relasjoner til kundene, for at vi sammen kan nå klimamålene, avslutter Sebastian.

Hold deg oppdatert! Følg oss gjerne på Linkedin, eller meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Carl Michael Jensen

Kontakt oss