Entro er Great Place to Work sertifisert, igjen!

Dato December 14th, 2021
– Målet har alltid vært å bygge Entro som en attraktiv arbeidsgiver med fornøyde ansatte. Da er det ekstra fint å skilte med sertifisering på nettopp det, forteller adm.dir. i Entro, Sofi Hildonen.

Entro er Great Place to Work sertifisert, igjen!

– Målet har alltid vært å bygge Entro som en attraktiv arbeidsgiver med fornøyde ansatte. Da er det ekstra fint å skilte med sertifisering på nettopp det, forteller adm.dir. i Entro, Sofi Hildonen.

Great Place to Work sertifiseringen tar høyde for å kartlegge blant annet kvaliteten på kultur og ledelse innad i bedrifter.

- Entro startet arbeidet med GPtW allerede i 2015 og ble sertifisert for første gang i 2018. Siden den gang har det vært viktig for oss å fortsette dette arbeidet for å utvikle oss videre. GPtW sin metodikk og sertifiseringsordning er en av de mest anerkjente ordningene der ute, med over 30 års erfaring, forteller Sofi.

Høy troverdighet og åpenhet

Gjennom sertifiseringsprosessen får Entro fanget opp medarbeidernes opplevelser av selskapet, og får tilbakemeldinger på praksisene som kjennetegner Entro.

- På den måten får vi avdekket hvor styrkene våre ligger, og eventuelt hvilke forbedringsområder vi har som arbeidsplass. I år scoret vi høyt på troverdighet og åpenhet, noe som gjør meg veldig stolt, ettersom samfunnsoppdraget står i sentrum for Entro, forteller Sofi.

Adm.dir. i Entro, Sofi Hildonen.

Det er spesielt tre faktorer hun mener kjennetegner arbeidsmiljøet i Entro.

- At vi er inkluderende, at alle blir hørt og at vi heier på hverandre, både på gode og mer utfordrende dager. Vi heier også på at medarbeiderne våre tør å teste ut nye ting, forteller Sofi.

- Kultur preget av tillit og samarbeid

At Entro er et godt sted for utvikling med støtte fra kolleger, kan nyansatte energi- og miljørådgiver Markus Dahl Røst underskrive på.

- Etter tre måneder opplever jeg en kultur preget av tillit og godt samarbeid. Jeg har utviklet meg masse og lærer noe nytt hver dag. Ledelsen er også gode til å informere om fremtidsplaner, og ikke minst utfordringer bedriften kan møte på. Dette gir en god følelse av at man er delaktig i videreutviklingen av selskapet, og at meninger som ytres blir lyttet til, forteller Markus.

Energi- og miljørådgiver, Markus Dahl Røst.

- Fleksibiliteten hos Entro gjør også at livet som tobarnsfar blir ganske mye enklere. Dette er en plass hvor «tillit under ansvar» faktisk blir praktisert, legger han til.

Store ambisjoner

Ifølge Sofi har Entro store ambisjoner for veien videre – både i Norge, Norden og globalt. Og her er GPtW-sertifiseringen er et godt verktøy for å vise at Entro er på riktig vei.

- Det er svært gledelig for både ledelsen og medarbeiderne våre at vi kvalifiserer oss for å være blant de beste arbeidsplassene i Norge, avslutter Sofi.

 

Kontakt oss