Aktuelt

Aktuelt

Dette må du som kunde gjøre når Elhub kommer

Elhub lanseres 18. februar 2019 og begynner å sende forbruksdata til tredjepartsroller, som Entro, 25. februar 2019. Deretter vil Entro hente data til Optima fra Elhub og ikke lenger fra hver netteier eller kraftleverandør.

Dette krever aksjon fra kundene våre!

Aktuelt

Innovasjon gjennom «Byggfloken» gir nye forretningsmuligheter

I Entro har vi arbeidet med å gjøre kundene våre mer bærekraftige i snart 30 år. Dette arbeidet har hatt mange former, metodikker, fremgangsmåter og fokusområder, og vi har derfor stadig hatt behov for å endre og utvikle oss som selskap. I dag er innovasjon en av de viktigste forutsetningene for å skape en mer bærekraftig verden.

Aktuelt

Smidig innføring av energiledelse

Tidligere pleide prosjekter primært å fokusere på fysiske resultater, enten om det var en ferdigstilt oljeplattform, et bygg eller en vei. I dag handler stadig flere prosjekter om innføring av nye forretningsprosesser, eksempelvis energiledelse.

Aktuelt

Redusert elavgift til industrikunder

Elavgift (også kalt forbruksavgift) ble innført som en særavgift i Norge i 1951. Dette er en avgift til staten som oppstår ved levering av elektrisk kraft til eget bruk hos nettselskapet. Den avregnes per kWh fra nettselskapene og i 2017 bidro elavgiften med over 10 milliarder kroner til statskassen.